MY SHOE BOX in the city

With only 450 sqft, the goal was to create an interior space that maximized on storage and accentuated the abundance of natural light, 

allowing the condominium to feel bigger than it actually is!  This was achieved through a light colour palette, selecting

appropriate scaled furniture and adding multifunctional items, which can adapt as my needs evolve. My home reflects my

lifestyle, my passion for detail and love for timeless interiors.

*Photo Credit : Shereen Zangana (Apartment Therapy : Little City Shoebox)

 

COuntryside New build 

This new build in beautiful St Lazare allowed for full customization. 

The goal was to create a monochromatic open concept kitchen with a timeless flare.

Character was added to the all white kitchen through the use of mouldings, decorative hardware and a coffer ceiling. 

 

classic ensuite

The custom vanity was designed to make a statement in the all white ensuite bathroom.

The mix of feminine detailing, contrasted against the masculine colour palette, added just the right balance of his & hers.

 

 

City Glam

The goal was to create a luxurious living space through the use of key furniture pieces,

luscious textiles & visually engaging accessories. 

 

subtle elegance

The goal of this design was to create a tranquil master bedroom retreat

that embraced elegance & french european charm.

 

Victorian FlarE

Built in the early 1900's, the goal was to design a space geared towards modern day entertaining

while incorporating a beloved Victorian flare. 

 

Powder up

Although the smallest room in the home, the goal was to fill the space with charm & personality .

 

comfort to the feet & eyes

It was key to add a stair runner that suited the period style home, which possessed resistant qualities,

while not comprising on style & visual interest.

 

Monochromatic 

The goal of this design was to create a neutral space with hints of colour.

This was achieved through the use of accessories.

 

Coastal meets urban

Located in the heart of downtown in a contemporary condominium, a young professional wished to incorporate

her love for coastal design while embracing an urban setting. Distressed furnishings, 

pops of colour and a cozy readying nook were key to achieve this look.

 

Family Gathering

Being the heart of the home, the goal was to create a space that exuded comfort & style, while incorporating child friendly

materials. Working with the existing fireplace, custom shelves were built allowing for the globetrotting

couple to display their favroite travel mementos.

 

RUSTIC meets classic

Being the sole family gathering space in the home, the goal was to create a comfortable dual purpose area

for unwinding and entertaining during the holidays.